Vacature ondersteuning Gym Oosterhout

Ben jij lief voor kinderen en heb je affiniteit met weerbaarheidstrainingen in combinatie met sport? Dan zijn wij opzoek naar jou!!
Voor de lessen Kidsafety en Krav Maga junior en jeugd zijn we opzoek naar ondersteunend personeel die samen met de leerkracht de kinderen in de lessen begeleid, weerbaarder en zelfverzekerder maakt. Naast het lesgeven is het dé uitgelezen kans om kennis en ervaring op te doen van de diverse disciplines.

Wat maakt Gym Oosterhout speciaal
Gym Oosterhout is opgericht door Daan Verschure en in de afgelopen 6 jaar uitgegroeid tot een grote sportschool. Bij Gym Oosterhout worden diverse lessen van zelfverdediging en krachtraining gegeven. Naast Krav Maga junior/jeugd en Kidsafety is er ook nog Krav Maga en Cardio Kick en Boks lessen voor volwassenen.

Daan is Pedagogisch Medewerker en Onderwijs Assistent en neemt dit ook mee in zijn lessen. Iedereen binnen Gym Oosterhout traint op zijn/haar eigen niveau. Of ze nu voor het eerst komen met geen ervaring in zelfverdediging/vechtsport of dat ze nu al jaren mee draaien. De sfeer moet goed en veilig zijn voor iedereen, dan leert iedereen het beste. De kwaliteit van de lessen is waar we voor staan en moet altijd goed zijn en blijven.

Wat is Kidsafety
Door middel van verschillende technieken, trainingen en hulpmiddelen leren de kinderen weerbaarder te worden. Ook worden kinderen assertiever en leren ze waar hun grenzen liggen en deze aan te geven. Dit doen we bijvoorbeeld door ze te leren omgaan met (ongewenste) aanrakingen, vreemden en noodsituaties. Ook doen we oefeningen voor een beter zelfbeeld. Juist doordat de kinderen dit wekelijks trainen blijft dit goed hangen en maken ze hier gebruik van tijdens het dagelijks leven.

Wat is Krav Maga
Krav Maga, Hebreeuws voor contactgevecht, is een vecht- en zelfverdediging systeem dat ontwikkeld is in het Israëlische leger door Imi Sde-Or Lichtenfelt. Het wordt wereldwijd onderwezen aan strijdkrachtonderdelen, speciale eenheden, politie, beveiliging en aan burgers. Voor de junioren en jeugd is er een speciaal programma ontwikkeld met als doel de-escaleren van een vervelende confrontatie en het verkrijgen van zelfvertrouwen/weerbaarheid.

Wat wij vragen
– Het liefste een pedagogische achtergrond
– Het liefste ervaring in het les geven van kinderen
– Affiniteit met kinderen van de leeftijden 4 t/m 16
– Affiniteit met lesgeven en sport
– Zelfvertrouwen en zelfkennis

Wat wij bieden
– Passend salaris op basis van ervaring en achtergrond
– Vaste uren in de week ca. 8 á 12 uur
– Zelf gratis sporten bij ons
– Starten per 6 januari 2020
– Specifieke leeromgeving

Interesse?
Stuur je motivatie naar info@gymoosterhout.nl Wie weet tot snel!
Gym Oosterhout