Beste leden,

 

We hebben gisteren weer met ingehouden adem naar de persconferentie gekeken. Ook aan deze maatregelen moeten we ons aanpassen. Hieronder in deze mail per groep uitgelegd hoe we hier mee omgaan.

 

Kinderlessen tot 17 jaar

De kinderlessen tot 17 jaar mogen gewoon doorgang vinden. Wel blijft het zaak dat u als ouder de kinderen alleen afzet en ze zelf naar boven laat gaan. De ruimte wordt goed geventileerd waardoor het soms wat kouder kan zijn. Houd daar rekening mee met de kleding keuze voor, tijdens en na de les.

 

Volwassen lessen

Voor de volwassen gaan de lessen niet meer door. In overleg met meneer Heijl mogen wij de komende 2 weken gebruik maken van zijn sport faciliteiten. Dit betekent dat je op de dag van je eigen les, tussen 19.00 en 22.30 uur gebruik mag maken van de fitnes zaal. Ook heb je dan toegang tot de zaal met de boksring en boks zakken. Daan is aanwezig om je wegwijs te maken. Let wel: we zijn te gast en dient je aan de strikte regels te houden:

  • 1,5 meter afstand houden, verplicht
  • Voor en na gebruik van een toestel deze reinigen
  • Gebruik van een handdoek, verplicht

 

Bij het binnen gaan van de sportruimte, verzoeken wij jullie je te melden aan de receptie daar hebben ze en lijst wie er welke dag mag komen. Iedereen is de avond welkom dat je normaal traint. Train je twee keer in de week ben je dus ook twee keer welkom.

 

Wanneer thuis blijven

Als u de onderstaande klachten ervaart verzoeken wij u thuis te blijven.

  • Verkoudheidsklachten zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn.
  • Hoesten.
  • Benauwdheid.
  • Verhoging of koorts.
  • Plotseling verlies van reuk en/of smaak (zonder neusverstopping)

 

Tot slot

In de bovenstaande e-mail hebben we uitgelegd hoe wij als Gym Oosterhout omgaan met de nieuwe corona regels. Mocht u nog vragen hebben horen wij dit uiteraard graag. Omdat iedereen vragen heeft over de komende weken en het sporten, kan het wat langer duren voordat we reageren. Alvast hiervoor uw begrip.

 

 

Met sportieve groet,

 

Daan Verschure

Gym Oosterhout